Wat? Waar? Wanneer?

Wat?

Op congres is er van alles te doen. Naast vergaderen over het afgelopen jaar en het plannen bedenken voor volgend jaar zijn er ook veel andere dingen te doen. Zo kan je op excursie, een heerlijke koffie drinken in de koffiekeet en al je vriendjes en vriendinnetjes van de afgelopen zomerkampen weer terugzien!

Waar?

Het congres zal plaatsvinden te:
St. Aloysiuscollege
Schapenkamp 200,
1211 PB Hilversum

Wanneer?

Het congres begint op in de middag van 27 december om 16:00 uur en eindigt op de ochtend van 31 december rond 06:00 uur ´s ochtends. Je kan natuurlijk altijd later aankomen of eerder weer weggaan, maar het is niet mogelijk om op 27 december eerder dan 16:00 uur aan te komen, behalve als je bij een dienst zit.

Aankomst

Als je aankomt bij het congres, word je eerst even gevraagd je spullen neer te zetten in de slaapruimte, de pitschool. Daarna kan ook het congres voor jou beginnen.

Vertrek

Op 31 december is het congres direct na het uitzwaaien van de oude sokken afgelopen, meestal is dat om een uur of zes ´s ochtends. Zorg dat je alle spullen ingepakt hebt voor dat het uitzwaaien begint. Iedereen neemt op die ochtend de eerste trein weer terug naar huis. Houd er dus rekening mee dat je alweer vroeg thuiskomt van het congres. (Tip: vertel dat ook je ouders even!)

Heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Neem dan contact op met de congresvoorzitter, Robert van de Ven.